Hösttermin!

  • 2 aug 2024

Nu drar vi löpande igång verksamheten för höstterminen. Kommande dagar arbetar vi primärt med administration av vår breddverksamhet för barn och ungdomar. Klicka på Läs mer för närmare information om nuläget i verksamheten.
 

Simskola
Sommarsimskolan är på sina avslutande veckor. Än finns platser kvar till sista perioden (v. 32-33). Platser finns även kvar för höstens första simskoleperiod. För bokning länk: https://www.tabysim.se/boka-aktivitet/

Teknik- och motionsverksamhet
Just nu ser vi över alla grupper, behov för att skapa flera så alla som vill har chans att fortsätta träna och utvecklas. Vi har fortsatt plats för bokning. Vid behov öppnas fler grupper onsdag 7/8 kl. 13.00. 

Deltagare i Teknik Guld & Teknik Guld Ungdom som deltar på träningsläger se förhandsinformation här. PM kommer under v. 32. 

Ett informationsmail till Teknik- och motionsverksamheten är att vänta under v. 32. 

Tävlingsgrupperna är i full gång från och med nästa vecka. Information kommer skickas ut till respektive grupp samt förmedlas i Dropbox. 
Ev. intresserade aktiva till Täby Sims tävlingsverksamhet kan maila direkt till per.edelholm@tabysim.se. 

Vuxenverksamhet
Just nu administrerar vi bokningar för våra grupper och fördelning av bantimmar. Under v. 32 arbetar vi närmare med bemanning och återkopplingar kring rabatt vuxenverksamhet. Detta kommer vi att återkomma till under v. 32. 

--

Håll gärna utkik på hemsidan under slutet av kommande vecka för uppdaterad information om verksamheten.